Android Wi-Fi Şifresi Öğrenme Rootsuz

Andorid wifi şifresi öğrenme konumuzu sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Bu bilgiler mutlaka lazım olacaktır. Android wifi şifresi öğrenme rootsuz olarak nasıl yapılır? işte android şifre bulma yöntemleri sizlere https://bilgibellegim.blogspot.com olarak gösteriyoruz.



Wi-Fi, ile internete bağlanma mevzusu oldukça kolay bi hale geldi. Oturduğunuz kafede veya başka bir ortamda hatta evlerimizde bile wifi kullanıyoruz. Şimdi bide telefonların wifisi var. Açıyhorsun wifini arkadaşlarına veriyorsun şifreni giriyorlar internetini kullanıyorlar. Birde bunu habersiz yapanlar var. Bir başkasının android wifi şifresini kırmanın yolları vardır. Bu yollar nasıl onu anlatacağım sizlere...

Telefonda Kayıtlı Wi-Fi Şifresini Öğrenmenin Yolları

Telefonda Kayıtlı Wi-Fi Şifresini Öğrenme için öncelikle bazı yardımcı uygulamalara ihtiyaç duyduğunuzu belirtelim. Android telefonunuz için öncelikle Google Play Store içerisinden File Manager (Dosya Yöneticisi) uygulamalarından herhangi birisini indirmeniz yeterli olacaktır. Dosya Yöneticisi uygulamalarından telefon hafızasına giriş yaparak buradan “Data” bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir. Data kısmına giriş yapan kişiler, gelen liste içerisinden “misc” adındaki klasörü açmaları gerekmektedir. Misc klasörüne giriş yapan kişiler, gelen seçenek arasından Wi-Fi kısmını göreceklerdir.
Android Wi-Fi Şifresi Öğrenme (Rootsuz) işlemini yapmak isteyen kişiler, bu aşamadan sonra Wi-Fi klasörü içerisinde yer alan “wpa_supplicant.conf” bu dosyayı açmaları gerekmektedir. Dosya, metin belgesi şeklinde olduğundan dolayı bazı telefonlar açmayabilir. Bunun için de aynı zamanda Google Play Store içerisinden yeni metin belgesi açmayı ve düzenlemeye olanak sağlayan bir uygulama indirilmesi gerekebilir.
Yeni metin belgesi ile açılan wpa_supplicant.conf dosyası içerisinde bu zamana kadar bağlanmış olduğunuz tüm Wi-Fi adları ve şifreleri listelenmektedir. Öğrenmek istediğiniz kablosuz ağın adını bulmanız ile beraber altındaki Password alanından şifresini bularak yeni bir cihazdan şifre ile internet bağlantısına kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Android Wi-Fi Şifresi Öğrenme (Rootsuz) yazımız içerisinde tüm detayları ile sizlere Wi-Fi şifresi öğrenme işlemini anlatmaya çalıştık. Sadece bu durum için telefonunuza Root atmaya gerek olmadığını belirtmek istiyoruz. Bilinmeyen ellerden ve kişiler tarafından atılan Root, telefonlarınıza zarar vereceğini unutmamanız gerekmekte.

Yorumlar

  1. Görsel olarak anlatsaydiniz daha anlaşılır olabilirdi çünkü yapamadım misc dosyasını bulamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazan kişi araştırmadan yazmış misc dsyasını bulmak için root şart

      Sil

Yorum Gönder